Çocuk Hakları Güneşi: Parlak Bir Geleceğe Doğru

Okulumuzda kurum müdürümüz Cahit Özbek'in de ortak olduğu ''Çocuk Hakları Güneşi: Parlak Bir Geleceğe Doğru'' eTwinning projesi yürütülmektedir. Projede 4 farklı ülkeden toplam  9 üye bulunmaktadır.

Çocuk Hakları Güneşi: Aydınlık Bir Geleceğe Doğru” projesiyle çocuk hakları konusunda farkındalığın artırılmasını hedefliyoruz. Proje kapsamında 7-11 yaş arası öğrencilere yönelik çocuk hakları atölyeleri düzenlemeyi planlıyoruz. Bu atölyeler öğrencilerimizin küresel barışa daha fazla katkı sağlamalarını sağlayacak şekilde tasarlanacak. Projemizde çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan sanal bir müze yer alacak. Bu müze öğrencilerimizin yaratıcı çalışmalarını (resim vb.) paylaşmalarına olanak sağlayacak ve bu çalışmalar ulusal ve uluslararası alanda paylaşılacaktır. Ayrıca çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan projemiz kapsamında bir de kısa film çekmeyi hedefliyoruz. Bu filmin öğrencilerimizin gözünden çocuk hakları konusunda etkili bir bakış açısı sağlayacağına inanıyoruz.

29-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 09:35 - Görüntülenme: 14