Robos4kids eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmeni Eser AYAZ'ın ortaklarından oluştuğu eTwinning projesi 4 farklı ülkeden 22 öğretmen tarafından yürütülmekte.

Proje öğrencilerin STEAM konularına ilgi duymasını amaçlamaktadır. STEAM öğrenimi, probleme dayalı ve sorgulamaya dayalı öğrenmeyi tanıtma ve uygulama fırsatı sağlar. Öğrencileri toplumdaki herhangi bir sorunu eleştirel ve işbirlikçi bir şekilde çözmeye hazır geleceğin vatandaşları olmaya hazırlayabiliriz. Gençler bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği kullanarak küresel zorlukların üstesinden gelme fırsatına sahip olacak. Proje teknolojiye olan ilgiyi derinleştirecek. Dünyanın kökenine dair modern fikirlerle tanışacaklar. Gezegen modelleri, araçlar yaratacaklar. Proje çerçevesinde çeşitli mini projeler oluşturup robotik kullanarak araştırmalar yapacaklar. Çalışmalar projede yer alan meslektaşlarımızla paylaşılacaktır.

01-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 18:56 - Görüntülenme: 17