Yeşil Kahramanlar: Eko-Yeşil projesi. eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmeni Eser AYAZ çevre dostu eTwinning projesinin ortakları arasındandır. Proje 4 farklı ülkeden toplam 17 öğretmen tarfından yürütülmektedir.

"YEŞİL KAHRAMANLAR: AZALTIN, YENİDEN KULLANIN VE GERİ DÖNÜŞÜM ETWINNING PROJESİ". Proje, 3R'nin (Azalt, Yeniden Kullan ve Geri Dönüştür) ilkelerini keşfederek öğrenciler arasında sürdürülebilir uygulamaları teşvik etmeyi amaçlıyor. Birleşmiş Milletler'in Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, özellikle de Hedef 12 - Sorumlu Tüketim ve Üretim ile uyumlu olan proje, eğitim alanında çevre bilincini aşılamayı amaçlıyor. Çevre yönetimini teşvik etmek ve eylemlerimizin birbirine bağlılığı konusunda daha geniş ölçekte farkındalık yaratmak için Avrupa okulları arasındaki işbirliğini vurguluyor. Proje üç aşamadan oluşuyor: Giriş, 3R'ler ve Yeşil Kahramanlar Ödülleri; her biri öğrencileri sürdürülebilir yaşamı ve çevresel sorumluluğu teşvik eden uygulamalı etkinliklere dahil etmek için tasarlandı.

01-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 18:52 - Görüntülenme: 20