Balveren Gazi İlkokulu

Adres
BALVEREN BELDESİ ŞAFAK MAH. CUDİ CAD. BALVEREN GAZI ILKOKULU SİTESİ NO 55 MERKEZ / ŞIRNAK
Vizyon
Okulumuz en iyi şekilde hizmet verebilmek için tüm öğretmen ve personellerimiz özverili çalışmaktadır. Öğretmen, mühendis , avukat olmak yerine, ahlaki değerleri mesleğinden daha ön plana çıkmış, toplum yararına ahlaki değerleri evrensel; birer öğretmen mühendis, avukat,vs.. olması yönünde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz.
Misyon
Okulumuz ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine hizmet etmektedir.Amacımız öğrencilerimizin farklı özelliklerini ön plana çıkarmak için farklı aktivitelerle yeteneklerini keşfetmek ve özgüveni yüksek birey olarak yetiştirmektir. Bilindiği üzre ana okulları ve ilkokul, çocuğun profesyonel olarak ilk eğitimini aldığı yerdir. Bu dönemde temel olarak verdiğimiz ilk şey kendilerine yetebilecek seviyeye ulaştırmak, iyi bir öğretim yapmak ve en önemliside ahlaki eğitimi üzerinde durmaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Ulaşım
Ulaşım her gün merkeze servisle sağlanmaktadır.Okulumuzdaki öğretmenler Şırnak merkezde ikamet edip okula servisle gidip gelmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmenlerimize ait servis bulunmaktadır. Her gün merkezden beldeye ulaşımı sağlamaktadır.
Okulumuz Şırnak Merkeze bağlı Balveren Beldesinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Şırnak Merkeze bağlı Balveren Beldesinde olup Şırnak merkeze 13km uzaklıktadır.